Schema

Är inne i en liten blogg svacka tycker jag. har inte haft någon  riktig lust att blogga dom senaste dagarna som kanske märks men men det går väl över.

Har iaf fått mitt schema för i sommar, såg riktigt bra ut faktiskt jobbar så där lagom =) så nu är man ytterligare några dagar närmare en fast anställning.
Allt skulle vara så mycket enklare med en sådan.
Men men ser ut att bli en bra sommar iaf mera pengar, men ändå finns det tid till att bara njuta av sommaren oxå, så nu hoppas jag på fin väder när jag är ledig.
Johan har ju turen (eller tur och tur jag själv som valt att jobba) att vara hemma i 5 veckor.

Idag har jag och Olliver varit på färäldraträff på BVC iaf blir en till träff  i maj innan sommaren, roligt att se vad för folk som bor här och har barn, får se om man hittar nån att dricka kaffe med.

Tarzan den lilla luringen hade smittit in i Ollivers rum när jag var och la honom så nu alldelens nyss när jag var upp och gav han nappen hoppade Tarzan ur Ollivers säng =( matte var inte glad.
Tycker inte om att katterna ligger i sängen med Olliver men vet ju aldrig och sen är det onödigt med en massa katthår i Ollivers sovrum.
Nu håller Tarzan på att gå bärsärkargång här hemma, ingen (jag) som släpper ut honom tillräckligt fort tycker han, så nu är han missnöjd.

Tatto

Har inte orkat blogga nu på ett par dagar har haft fullt upp med att njuta av det underbara väder som är nu =)
I helgen har vi bara tagit det lugnt varit till valbo en sväng och var och lämnade fåården till farsan.
Han orkade nästan laga klart den, ett bromsrör kvar bara så det blir en ny ombeiktning i veckan om dom har någon tid.
Bara dom inte hittar några flera fel.

Idag tog jag bussen in till staden och spänderade dagen med Ann och Vickan och lilla chiko oxå såklart =)
Strossade runt i nån affär sen tog vi en fika och satt och njöt av solen. på väg hem till Ann gjorde vi ett stopp på tatueringsstudion och bokade tid äntligen så den 17 juli blir det ennu en tatto till samlingen =)
Köpte även en skinjacka av Vickan, så denna dag har varit helt lovly =)
Längtar verkligen tills vi ska tatuera oss nu. det är ju bara och hoppas på att tiden går fort.

Glader

Idag kom tillslut mobilen =) ska snart traska iväg till ICA och hämta ut den.
Lämnar hundarna hemma Billy har legat ute i solen hela dagen och är nu jätte trött och Inge kan som sagt inte sitta fast utanför ICA men men tänkte ta en promenad med Inge senare om Johan kommer hem i tid.
Johan skulle tydligen jobba över idag men då blir han ledig imorron istället så det tyckte jag var en ganska bra idé trots allt.

Natten funkade kanon iaf Olliver sov till halv sex imorse som vanligt, han vaknade till 1 gång inatt bara men då var det nappen han ville ha.
Nu ligger han och gnäller i gymet det var tydligen inge kul just nu, han är lite tött och hungrig ingen bra kombination.

Besviken del 2

Även idag blev jag besviken INGEN mobil. men men hoppas på att den kommer imorron då.
Annars har dagen varit riktigt bra, klev upp 6.00 imorse gjorde klart det som skulle göras och åkte med JOhan till stan, for sedan hem till Ann och titta på nya tillskottet en liten PK valp har väl aldrig sätt något så litet =) men grymt söt var han. Ska bli spännande och se hur mina hundar reagerar på han sen när han kommer och hälsar på.
Efter besöket hos Ann fick jag med mej Maria hem så hade en hel dag med kaffe drickande och surrande idag =)

Börjat me ny kvällsrutin gällande Olliver oxå ska bli intressant och se, han fick gröt till kvällsmat idag (naturligtvis var det inte första portionen och inte anndra heller...) försökte söva han efter det gick väl ganska bra tills han insåg att det var inget roligt att somna i pappas famn. men men gick bra tillslut.
Ska nu bli intressant och se om han sover ända till 6 imorron oxå el om han kommer bli hungrig inatt, det återstår att se.

Hoppas även på att spån leveransen kommer innan helgen börjar sina ganska kraftigt i högen nu, den var ju lovad till slutet av veckan, inte kul nu med spånbristen man vet ju aldrig riktigt om man får det man beställer och när det kommer men men.

Besviken.

fuck kom ingen mobil idag el det kom ingen avi. suck jag som har väntat, nu får jag vänta till imorron.
Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge.
Tänkte ta mej en tripp till stan imorron och det lutar åt att jag lär åka buss blä. eller lutar å lutar lär väl åka buss annars lär jag åka hem på em å gå ut med hundarna och sen tebax till stan och hämta Johan. Det suger verkligen att bara ha en bil, men men pappa ska ta och laga fåården i helgen iaf så blir det ombesiktning på månda.
Ska bli så skönt att ha 2 bilar igen.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag, en promenix blir det sen iaf har inte bestämt mej om jag ska ta den jätte långa svängen med bara Inge eller vanliga svängen med båda hundarna.
Solen skiner ju ute så Billy vill nog hälst bara ligga och sola han =) jaja vi får se hur det blir.


dagen

Blev en lyckad promenad, förutom att vi möte en halv aggresiv hund som gjorde utfall mot mina hundar men det var ingen fara, förutom att Inge vaktade på oss första hunden som han visat sej agressiv emot.
Men han hade ju en dyrbar last att vakta på =) jag hade inte viljat kommit inärheten av Inge om jag var den anndra hunden. Lite skönt är det att få bekräftat att man kan känna sej trygg när man har Inge med sej iaf.
Billy han bemödade sej inte ens med att ge den anndra hunden ett ögonkast, det är under hans värdighet att ge en sådan hund bekräftelse på att dom existerar.

Imorron hoppas jag iaf att min nya telefon kommer, är verkligen super less på min mobil nu den bara krånglar.
Den har gjort sitt den. Får se då blir det en tripp för mej och Billy till affären, Inge kan jag inte ha med då han aldrig suttit fast utanför sådär förut plus att han är lite rädd för vissa karlar, så han får gå ut på en egen promenad sen och det blir ju bara bra för mej =)

Nu kallar sängen.

mat

Igår var vi hos svärföräldrarna, när vi kom dit blev det mat och som vanligt god mat =) åt så jag fick magknip, men det var det värt.
Fick lite presenter oxå sen dom var i thailand, fick 2 jätte fina tröjor. Olliver fick en tröja och ett par skit snygga shorts och johan fick 2 linnen.

Inge är uttråkad och försöker busa med tarzan men tarzan är inte riktigt med på noterna. var precis och räddade tarzan så nu är han ute.

Tänkte ut och ta en promenad efter lunch med hundarna och Olliver, är ju riktigt härligt väder ute. 2 dagar nu har jag fuskat med motiopnen så nu blir det nya tag igen. Skönt nu när jag har fixat tvillingkoppel iaf så man kan ta med sej båda hundarna, så nu slipper jag gå med dåligt samvete för den hunden som inte kom ut iaf.

Börjar bli lite små sugen på lunch nu har en matlåda med potgratäng och kött som står och väntar på mej.

seg, segare, segast

Vilken oerhört seg dag det har varit, trodde aldrig den skulle ta slut.
Har inte gjort nå vettigt alls idag bara suttit och degat, jaja ibland behöver man det med.
Imorron är det en ny dag med nya möjligheter , ska åka till hofors då till svärföräldrarna och hälsa på, så blir det coop i valbo på vägen dit och köpa klisterlappar trill kaklet i köket.

Funderar allvarligt på att gå och lägga mej är så grymt uttråkad.

gårdagen

Hade en riktigt rolig kväll igår, vart några öl hemma hos Vickan med tillhörande surr.
Gick ner till biljarden senare på kvällen oxå han med några spel.
Idag känner jag mej lite seg men inte så farligt ända har tom varit fram på affären och det gick bra och köra bil =)
har även gjort en potatisgratäng som står i ugnen och doftar lovly, Johan la precis på köttet på grillen så snart blir det go mat.

Förövrigt kommer det bli en lugn dag idag har inte riktigt energi till att engagera mej i nått och sen har jag en trevlig träningsvärk i benen oxå så nån promenad med hundarna blir det inte för min del idag.
Räcker med att gå ut i stallet och mocka.

Olliver han ligger nöjd i sitt babygym och donar han, det är jätte spännande med alla saker som låter och ser och känns olika =)

Nu börjar hundarna cirkulera här nere oxå =) inte alls nå sugna på kött inte.

draghund

Tog och dammade av dragutrustningen idag och så gav jag och Inge oss ut, han är ju född till draghund han =)
Han var riktigt duktig efter bara ett par hundra meter hade han förståt hur han skulle göra.
Det var riktigt skönt med en ordenlig promenad och Inge var riktigt nöjd han med.
Billy låg hemma och solade och tyckte att det var mycket bättre än nån promenad.

Johan har slippat klart sista fönstret i köket nu, så det är slipdamm i hela köket och Johan är less.
Det dammade lite mer än han räknat med.

Så vart det.

Jag fick ta och skapa en ny blogg här eftersom jag inte kom in på min gamla och ej fick någon hjälp.

Idag har varit en bra dag, var ut på långpromenad med båda hundarna i deras "nya" tvillingkoppel.
Jag knoppade ihop det med hjälp av 2 trasiga grimmor och ett rep =) funkade kanon och hundarna sköte sej exemplariskt och tyckte det var skit kul.

Imorron blir det bara Inge som får följa med ut, Billy behöver en vilodag. inte lätt att bli gammal inte.
Har planer på att försöka mej på att börja jogga, blir perfekt med Inge som draghjälp.
Lindus ska ut han oxå och motioneras, får se om det blir en ridtur el körning har inte bestämt mej än får se imorron.
Sen blir det staden på kvällen med lite öl och biljard. Ska bli skönt att komma iväg lite och göra någonting annat.

Får se om Olliver sköter sej inatt oxå igår natt sov han 11 timmar i sträck, vart riktigt förvånad imorse när han vaknade och jag insåg att klockan var halv sju, hade räknat med att den bara skulle vara 2.
Det var riktigt skönt att få sova en hel natt utan avbrott har kännt mej mycket piggare idag.
Så får se om det var en engångs företelse eller om det håller i sej, hur som haver är han ju inte jobbig på nätterna han vaknar och är hungrig, käkar sen somnar han på engång igen.

Nu ska jag gå och väcka Johan som har somnat på soffan som vanligt sen kallar sängen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0