Myggbet och brännnesslor

Satan i gatan jag tror jag är uppbiten, har varit och bytt ut stolp och dragit tråd i pojkarnas hage så nu har vi öppnat upp hela hagen så nu har dom 2 hektar att gå och smaska gräs på i sommar =)
Det var inte bara en mygga el ett knott men men vad gör man inte för djuren. Tycker det är helt underbart när man får öppna upp hagen åt dom och man ser hur glad dom blir.

Har även hunnit med och kapat lite ved och nu innan vi tog in hästarna så klöv jag och Johan en del oxå, jag skötte spaken och Johan la upp vedträna på bandet det är bra med teamwork =)

Även att grannen kom upp och sa att ena hästen hade rymt, så jag skenade ner i hagen som en gasell med havre hink och grimmskaft i högsta hugg, men inte fanns det nån rymling inte dom stod ju båda 2 i hagen bara att den ena stod längre ner vid träna så han syntes inte, men dom kom upp i full galopp båda 2 =) dom är för goa mina pojkar =)

Vedhögen

Va jobbigt det blev idag, fanns ingenting snabbt att äta hemma och jag som aldrig brukar orka laga mat åt mej själv till lunch. Fick snällt ställa mej och vispa ihop en omellet stekte lite bacon och lök. Gott vart det iaf.

Igår kom pappa hit med kapen och klyven så mi är det väl bara att sätta fart med veden så den blir klar nångång så vi får nån värme i vinter =)
Ganska kul att hålla på eller kul å kul i början e det ju roligt men blir lätt lite sam samma men men. Tänkte ta mej en tur på vedbacken när johan kommer hem.
Ganska skönt ändå och stå där lyssna på lite musik filosofera lite, rensa huvet och inte behöva tänka på allt annat runt om kring.

Olliver ligger och sover just nu, han vaknar väl snart dags för lite lunch för han oxå blir nog kalops för han idag =)
Sen ska jag nog ta mej en promenix till postlådan och lägga på några paket, och sen behöver Inge ut han är lite lätt uttråkad men det e inte så lätt att aktivera han nu när det är varmt ute, vet inte heller om jag ska ta med han, han blir lite lätt tagen av värmen, men får ta med mej lite (läs mycket) vatten så kanske det går iaf.

Var och ner på åker med hundarna igår kväll satan i gatan vilka tjurrus Inge gjorde, han var så glad å få springa han studsade och kutade och tyckte livet var underbart så han tömde sej nog på bra med energi då, Billy han gick mest och letade efter hästskit att mumsa på =) nån repa drog han oxå.

Nää nu vaknade parvel dags för lunch.

Jobb

Har varit riktigt dålig på att uppdatera dom senaste veckorna tycker jag, men har haft lite fullt upp emellanåt så det hinns inte riktigt med.
Igår fick jag min nya vågtång iaf, provade den lite snabbt imorse, blev riktigt nöjd över resultatet =)

Det börjar närma sej nu tills jag börjar jobba, veckorna går så fort så jag hinner inte riktigt med tycker jag, har liksom inte inset att det snart är juni....men men ska faktiskt bli riktigt skönt att jobba lite igen, få göra nånting annat. Bara å träffa andra vuxna kunna dricka lite kaffe och surra och bara vara Jozzan och inte mamma bara....

Igår var jag ut med Lindus, vad härligt det är att köra häst =) men fick köra lite presitions körning på en ca 2 dm bredd stig med vagn å allt bland träden.
Hade blåst omkull ett träd mitt över vanliga stigen och lat som man är orkade jag inte vända och ta den långa vägen längs asfalts vägen utan jag valde en liten stig istället =) men det gick det å. Tur att Lindus är snäll han bara knatade på han över rötter och sly.

Till helgen blir det väl utbyggnad av hagen igen, dom har betat upp det mesta av gräset nu, behöver köpa lite nya stolp bara, då dom som sitter där nu är så korta och dåliga, nästan så dom rasar ihop bara man håller fram en eltråd mot dom.

Olliver han bara växer och växer han, har fått börjat köpa lite kläder i strl 74 till han nu, inte mej emot handlar det mesta på Tradera som jag tycker är en väldigt rolig sida och så är det ju så roligt att få hem paket, blir nästan lite som julafton =)


Hårförlängning

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade hår =) är verkligen super nöjd. Är lite ovant bara att ha så långt hår.
Har skickat efter en vågtång idag oxå, kul nu när man kan göra lite olika saker med håret det hänger inte bara rakt och tunt.

På tisda ska jag in till staden och då ska jag kidnappa pappas bil, får se när han får tebax den, när forden är lagad kanske =)
Förhoppningsvis så blir väl forden klar denna vecka, den som lever får se. 

Här kommer 2 bilder på det nya håret =)



Trav

Vad härligt det var och köra häst idag. Lindus var riktigt taggad han, bra gjort med tanke på allt gräs han har smällt i sej dom sista veckorna =)
Naturligtvis så öppnade himlen sej och det vräkte ner regn, och jag var bara lite orutinerad och hade glömt galonbyxorna hemma, mindre bra men men. Var minst sagt dygnsur när jag kom hem, men det var helt klart värt det.

Nu sitter jag med färg i håret, imorron blir det extencion =) längtar.
Var bara lite pillrigt att färga håret då jag har blonda slingor i och färgade resten av håret svart. men men tror att det har gått ganska bra, ska snart gå och skölja ur färgen. Sen lär jag ut och ta in hästarna.
Skönt nu när det är sommar och dom är ute länge och det går ju så fort å ta in dom när det inte ska bytas en massa täcken.

Vilken stjärna.....

Vilken "stjärna" han är då Johan, igår var han och köpte en ny leksak en motorsåg.
Så han var lite eld och lågor, han plockade ihop den och skulle bara gå ut och test starta den, hör hur han startar motorsågen och en stund senare hur han börja såga i nått. Tror att det är busken han kapar ner som vi pratat om att ta bort, när han kommer in igen går jag och kollar, då har han sågat ner mina KÖRSBÄRSTRÄD.
Grejen är den att för ett par veckor sedan var vi ute och kollade runt lite och då påpekade jag att jag är jätte glad över att vi har körsbärsträd här, för jag har alltid velat ha körsbärsträd. Och nu är dom borta och det var inte bara ett han sågade ner utan 3 stycken.
Men men som tur är så finns det 2 till och dom ska han ge fan i =)
Hästarna tyckte iaf om körsbärsblommorna, slängde ut ett av träden till dom.

??

Undra vad man ska ta och hitta på idag då? Känns som regnet hänger i luften så känns inte direkt somm jag har lust att gå ut, ja vi får se.

Känns som att Johan har smittat mej med sin influensa =( börjar bli snorig och känner mej inte hundra men men, jag hoppas verkligen att jag slipper att bli sjuk.

Ikväll ska jag ut och köra Lindus iaf när johan kommer hem, även om det regnar. Tur man har galonbyxor och regnjacka =)
Skulle även behöva färga håret, får hem mitt löshår imorron så är bara att hålla tummarna för att Ann har tid och lust att sätta i det i slutet av veckan.

Olliver ligger och sover nu igen han vaknade första gången vid halv 8 imorse så vi klev upp då, tror inte på att han hade vänt sej i sängen i morse igen =) Ja det är en jäkla fart i den lilla.

Min lilla rocker.

Olliver är ju bra rolig han, han vaknade vid 6 tiden imorse och var hungrig när jag kommer in till han så ligger han upp och ner i sängen =) fattar inte hur han har lyckas. Men lika lycklig var han för det och låg och flinade när jag kom in.
Är kanske dags att flytta ner säng botten nu, nästa gång sitter han väl upp el nått.
Det går fort framåt nu för han, men han har det lite bökigt för tänderna är på väg upp så det är lite gnälligt på kvällarna.

det blir nog en liten rocker kille det här, har Volbeat på i bakgrunden och så fort musiken slutar rör han på sej och blir lite orolig, när det börjas spelas igen blir han cool lugn, men dom säger ju det att dom känner igen musiken man lyssnade på när dom låg i magen och då var det rock för hela slanten =)

Bete

Nu har vi byggt ut hagen ännu mer till pojkarna så nu har dom riktigt bar med bete.
¨Måste köpa lite mer stolp och tråd innan vi kan öppna upp hela hagen, men dom är då nöjd för tillfället =)
Olliver han har legat inne och sovit hela tiden, han är så duktig så. Tur att det finns babytelefoner.

Det händer då grymt mycket med Olliver nu framsteg hela tiden, han har börjat åla sej framåt lite grann och även åla bakåt när han ligger på rygg, han är rolig han =)

mohahaha

Johan kom aldrig hem igår han, hade tydligen somnat nånstans *arg* så åkte in och hämtade han imorse.
Passade då på och införsakffa lite ramar till förstoringarna som jag har fått hem så har fått upp lite kort nu, mycket nöjd =)

Har byggt ut hagen idag iaf så nu har pojkarna mycket gräs att beta, dom fick inte hela hagen då lär dom väl rulla fram inom kort, så nu kommer det inte gå åt mycket hö iaf, så nästa sommar behöver vi nog inte köpa så mycket hö så då kan man kanske åka iväg och göra nånting roligt istället när skattpengarna kommer.
Ska försöka spara lite föräldradagar till nästa sommar så både jag och Johan kan vara ledig nån vecka tsm, det har väl i princip aldrig hänt.

Känner mej inspererad idag men vet inte vad jag ska ta tag i nu, har möblerat om i köksskåpen, klistrat in lite jort och donat så har inte något roligt projekt på G just nu. Bara en massa papper som skulle behövas ta reda på men orka, det är ju inge roligt =)

Vi la ut 3 stora stenar på lilla gräsmattan för någon dag sedan för att folk är och genar över den och kör sönder gräsmattan, såg idag att något spån har varit och kört stut i den ena med bilen *mohahaha* och flyttat den ca 3 dec.
Får väl se vem som kommer med en trasig kofångare =)

Tiden går fort

Nu är vi nyss hemkommna från staden. Skjutsade in Johan tidigare till Valbo sen åkte jag och Olliver förbi pappa och Lena och där vart vi kvar till 23 oj oj =)
Olliver han somnade på deras säng vid 21 inge kul och ta upp honom och sätta han i bilen, men det är ju tur att han sover hårt den lille så han vaknade knappt till.
När vi kom hem var det bara å låta bilen stå på tomgång och slänga in hästarna lite fort och ut och pinka hundarna.
Bar upp Olliver och la han direkt i sängen han vaknade halvt till och skrek lite men det var bara nappen och snuttefilten som saknades, så nappen hamnade i munnen och filten över halva ansiktet sen var han nöjd och somnade på 2 röda =)

Johan ska åka buss hem i natt ska bli intressant och se om han lyckas hålla sej vaken och hamnar hemma el om han blir väckt i Norrsundet och jag får åka och hämta honom =)
Förhoppningsvis så hamnar han hemma, skönt att man har busshållsplatsen alldelens utanför grindhållet, är inte lika jobbigt att behöva åka buss då.

Känns som jag har tusen saker som ska göras i morron får se till att gå upp i tid, Lindus ska köras, sen ska jag ut och köra Dante med Maria och Lorden, ska slå ner lite nya stolp i hagen så hästarna får lite större och mer gräs att äta, ut och jogga med Inge förhoppningsvis hinns allt med är ju inte bara allt nu e när man har en liten knodd oxå å tänka på.

Olliver har blivit riktigt duktig nu, nu sover han själv igen på dagarna i vagnen är så skönt att slippa vara helt fast med han hela dagen, då hinner man dona lite med annat som ska göras oxå, tur att det finns babytelefon utan den skulle det inte funka.
Även att han har börjat åla sej lite framåt nu =) *stolt* började här om dagen men han blir lite frustrerad efter ett tag då han inte kommer tillräckligt långt och sen går det även för sakta. Står inte på förens han springer runt här hemma =)

Pappa och Lena hade köpt en gungställning och en ny gunga till Olliver idag så idag har han premiär gungat för första gången, var lite konstigt tyckte han men inga protester, den kommer nog vara riktigt uppskatad sen.

Naturbegåvning

Inge är då en riktig naturbegåvning =) han var så duktig idag. Klädde på oss dragutrustningen och begav oss ut i regnvädret på en jogg/promenad tur. Nu f*n ska jag börja jogga ordentligt. Blev lite intervall träning i skogen, man orkar då mycket längre och i en lite högre hastighet när man har hunden med som draghjälp, märkte när linan slakade att det var ganska tungt å springa själv. Inge var då hel nöjd när vi kom hem och nu ligger han utslagen i soffan och sover. Känner mej mer motiverad nu när man märker att vågen går nedåt och inte står still, vill ju komma i mina gammla kläder snart, saknar mina jeans nå oerhört.

Imorron blir det nog en sväng till staden och handla en massa mat och lite fotoramar, har beställt lite förstoringar som har kommit så nu vill jag få upp dom.
.
Madamen, hon springer nu på dom evigt gröna ängarna.

Idioter i skogen.

Har varit ut och kört Lindus idag och jag fick verkligen köra =) först var det en grävmaskin efter vägen som var jätte farligt, sen kom det får och dom var verkligen super farliga tror att det var några nya mördar får. =) Väl uppe på skogen så kommer jag ikapp en bil, och den dumme f*n till chafför stannar mitt i en bake och bara står still, tur att man hade en snäll häst iaf så fick skrika till han att han skulle köra då svarar det puckot -men jag tänkte backa. inte för att jag förstår hur han fick i hop det vi var på en small grusväg och jag sitter efter hästen i en vagn var ju inte direkt en hund jag var ute och gick med.
Men iaf så Lindus e så pass smidig sdå han kunde vända där iaf, men då kör bil f*n framåt i stället. Så det tog väl ca en kvart innan han var tebax igen och jag kunde köra på riktigt.
Men förutom det så var det en riktigt härlig tur, var skönt å köra förengångsskull =)

Sol!!!

Vilken underbar dag det har varit. Har varit ute i solen precis hela dan idag, har donat på med diverse saker på gården som skall göras och även bara tagit det lugnt och njutit av solen =)

Igår var oxå en skön dag, förutom alla smällare då, inte roligt med skotträdd hund.
Naturligtvis började dom skjuta när jag var ute i skogen med Billy så jag hade en livrädd hund som bara skulle hem, trodde jag skulle ha träningsverk i armen idag men icke.
Rädslan är iaf mycket bättre nu än förut nu går det över ganska snabbt för han plus att nu har han en Inge som kommer och stör han.

Ska snart ta tag i städningen av huset kommer lite folk imorron, ska ta och grilla lite och dricka nån öl kanske, så imorron vill jag oxå ha fin väder.
köttet ligger på marinering så saliven rinner till varje gång man öppnar kylskåpet, luktar riktigt gott.


RSS 2.0