Ny tattoooooo

Japp då sitter äntligen tatton på plats =) som jag längtat och än kan jag inte beskåda underverket då den nu göms av ett bandage.

Lider nå oerhört just nu med Billy, var ut och skulle byta bandage på hans tassar, nästan så det slutade med att han högg oss för han hade så ont, kompreserna hade fastnat i såren =( försökte pilla å blöta men bara jag kom åt det fick han panik för att det gjorde så ont.
Så tillslut fick jag lämna över det till Billy att ta bort dom själv och det gjorde han =) så nu får han ligga och lufta en stund och knappra lite smärtis så ska jag ta och linda om det om en stund.
Han ligger ju där han ligger nu på gräsmatan han har så pass ont så han kan inte ens stå nu.
Fy fan vad det gör ont i en när djuren lider och beteer sej Billy så där då jävlar gör det ont.
Han är annars en sån hund så man får dona och fixa en då han lider i det tysta och sen har han en väldigt hög smärttröskel men ja jag säger bara fy fan stackars lilla Billy...

Va less jag blir.....

Skrev ett långt inlägg som försvann *suck* Billy har gjort illa tassarna iaf troligtvis påkörd, han har hoppat ut genom köksfönstret (som tydligen inte var reglat ordentligt) när jag låg och sov.








Bilolycka

Pappa var med i en bilolycka idag =( http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/gavle/1.1198884 som tur var så var det ingen som skadade sej, bara bilarna som blev rejält till knycklade.
Pappa blev endå påkörd i sidan så hans bil voltade.
Han skulle åka upp till sjukhuset nu i em iaf bara för att kolla och dokumentera utifall han får nå problem i framtiden.

Annars har jag varit ute och flängt runt i stan halva dan.
Är ganska precis hemkommen, Olliver har fått lite käk och nu försöker jag söva honom.

När Johan kommer hem ska jag ut och köra häst och sen iväg till jobbet för att göra första nattpasset.

Jag vill ha soooooool

Blir galen snart på detta väder, soligt ena stunden och i nästa så öser regnet ner *suck*
Vill ha sol nu kunna njuta av dagarna nu när jag jobber nätter.

Var till jobbet idag och visade upp Olliver, det var riktigt uppskattat. Även brukarn jag jobber hos tyckte att det var roligt med en liten bäbis =)

Sitter nu och väntar på att Johan ska sluta jobbet sen skulle ävrn morsan komma förbi, så tycker dom kan komma nu snart börjar bli riktigt kaffesugen nu =)

Inge han är riktigt dålig i sin allergi nu el han lider väl inte så men han har börjat få utslag även på kroppen =( syns i ansiktet på han sär han är vit och pälsen lite tunn resten av kroppen är ju svår att se då han har tätt och tigrerad päls men men.
Han ska få sitt vekobad idag iaf =) så det blir kanske lite bättre sen är det bara å smörja å smörja å åter smörja.

Hinns inte....

Hinner inte riktigt med allt nu, tycker dagarna går så fort.
En sak är då säker jag kommer inte börja jobba 100% när man får en fast anställning, 75% det är helt lagom.
Har knappt hunnit städa huset för man jobbar så mycket och när man väl kommer hem ska man ta hand om Olliver och alla djuren, har sagt det många gånger men det är alldelens för få timmar på ett dygn.

Har fått hem nästan allt hö nu oxå stod en hövagn utan för stallet en eftermidda när jag kom hem från jobbet =) så det var bara till och slänga upp alla balarna på skullen, (grannen hade faktiskt varit å frågat dan innan om vi var hemma på kvällen och om vi kunde ta emot en vagn)
Skönt det är när man bor granne med höbonden, slipper hålla på å åka å hämta eller fiksta transport för att få hem höt =) nu kommer det direkt ifrån åkern.

RSS 2.0