Hänsyn, tack!!!!

Konstigt hur det är, man bor ute på landet, det bor väl en häst i ungefär varannat hus men ingen jävla bilist som visar en lite hänsyn när man är ute med hästen efter vägen.....
Många av dom procenten bilister som kör förbi en lär ju ha egna hästar eller en son/dotter som har häst.
Om inte annat så lär du ju ha barn.
Tror säkert att dom vill att jag ska visa hänsyn om deras ungar är ute efter vägen, men varför visar ingen hänsyn mot mina hästar????
Både Lindus och Dante är trafiksäker det är inte det som är peoblemet utan att det fortfarande är djur, kan ju dyka upp en katt ur diket eller nånting som skrämmer dom så dom hoppar till och vad händer då.
Tror inte bilisterna är medveten om att det är dom som får stå för kostnaden på både häst och bil om det blir en olycka där hästen är inblandad + att hästarna har företräde i trafiken men det märker man verkligen inte av.

Busschaffisarna ska då ha en eloge dom saktar alltid ner och går över på andra sidan.

Om det märks så har jag varit ute och kört Lindus idag =) blir så irriterad bara, ca 1 bil på kanske 10 saktar ner när dom möter en efter vägen okej om dom flesta kunde köra 50 som det är här men inte ens det gör dom...men men nog om detta.
Lindus gick jätte bra idag iaf, känndes riktigt fin.

Har även hunnit gjort en stor städning i tvättstugan och uppe i badrummet idag, var i stortbehov, var ganska äckligt bakom tvättmaskinen, men nu är det fräscht överallt där och luktar citron =)
Jag har lite ont i ryggen men det var det värt.

Ska snart åka och hämta Olliver på dagis =)

Kommentarer
Postat av: Ajnn

Ja fy fan för alla jävla bilister som inte kan ta hänsyn... Usch!!

2010-01-19 @ 17:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0